Днес го карам на антиоксидантен шейк с боровинки.

Ден 3 от самоизолацията. Установявам, че когато всичко свърши, вероятно ще има нужда от кризисен щаб за полудели от скука хора.

Рязко увеличех времето за фитнес, то това време трябва да се уплътни. Къщата свети и съм почти готова с един шал, който плета за следващата зима. Подозирам ще започна да плета одеала!{!!!} Имам ужасно много енергия, а няма къде да се изразходи.

Успях да стигна и до аптека. И не, не е за маски, ръкавици и дезинфектанти, все пак има и други жизненоважни лекарства…Мислех и тока да платя, че то такъв социален живот едва ли скоро ще видя, но се стресирах от опашката и рязко реших да набавя някой и друг хранителен продукт.

Боровинки и то на прИмоция, дами и господа! Че и пазарувах без да бъда обезпокоявана от тълпа в магазина! Това ако не е гот, здраве му кажи!

Необходими продукти:

за 1 шейк

70 г боровинки, свежи или замразени

250 мл бадемово мляко

1 с.л. кленов сироп (аз ползвах K-Bio на Kaufland)

1 с.л. ленено семе

1/2 ч.л. чиа

Антиоксидантен шейк с боровинки ♥ Antioxidant Shake with Blueberries

Начин на приготвяне:

Поставете в блендер боровинките, бадемовото мляко, лененото семе и кленовия сироп. Направете няколко пулса до получаване на желаната консистенция.

Прехвърлете в чаша и поръсете с чиа.

По желание украсете. още боровинки.

Това е всичко! За секунди си имате супер антиоксидантен шейк с боровинки!


Ако публикацията ви е харесала може да я споделите с приятелите си и не забравяйте да се абонирайте за новите статии в блога тук или следете страничката във Facebook.

За видео рецепти, може да се абонирате в YouTube канала на Culinary with me

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email