Коледни импровизации ♥ Christmas decorations

Home/Деко идеи ♥ Deco ideas/Коледни импровизации ♥ Christmas decorations

Коледни импровизации ♥ Christmas decorations

Друго си бях наумила и обещала за днес, но…ей го на, плановете пак се промениха. Ама не съм виновна аз, моля ви, ей тоз Франк Синатра дето цял ден го слушам с неговите джингъл белс, просто ми разби плановете.

Та свряла съм си се на топло, без половин и кучо и се чудя аз какви по точно да ги свърша! Не, че нещо, ама като не ставам в 6.00 за сутрешна разходка, някак идеите ми напират повече 🙂 Даже и децата почти не ми се пречкат, играят си що годе спокойно, като изключим напъните на барабанистка на малката и смахнатите задачи по математика на големия.

Обаче да се върна на задачките! Направих си елха, малка, сладка и натурална – само от шишарки (снимката по-горе)! Единствения използван инструмент е любимия ми пистолет за топъл силикон. Останалото подлежи на промени – гирлянд, топка или изкуствен сняг, според зависи.

Коледни импровизации Второто нещо (много любимо) е опаковането на подаръци! Мдамм, вече са купени, а сега и опаковани! Поне тази част, която е безинтересна за хлапетата! Техните отлежават  на безопасно място. Тази година реших да пропусна съответните търговски обекти за опаковки и реших, от баш нищо да направя нещо. Тук,  все пак,  вкарах и кулинарен елемент. Използвани материали: силиконов пистолет, скоч, хартия от пазарски еко пликчета, канап, шишарки, мъх и сушени портокали! Искаше ми се и някоя шипка да бодна, ама твърде ми е хладно навън, та да ходя и събирам 🙁

Коледни импровизации И накрая, реших и с коледния венец да се справя 🙂 Технологията и материалите са същите, само дето тук ми липсваше цветния акцент. Ми студено си е, даже и за миг не искам да си показвам носа в момента, по какъвто и да било повод 🙂  Нататък – с форма за сладки си изрязах звезди от по-стар хляб и ги поизпекох на вентилатор и 160С за 20-25 минути до леко златисто. Ето го и акцента!

Украсата – завършена! Рапорт – даден!

Пожелавам на всички спокойна и уютна събота!

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

About the Author:

10 коментара

 1. Eva Toneva 08/12/2012 at 17:25 - Reply

  Е, страхотни идеи и настроение споделяш, Ваня! Невероятни са и снимките ти! Прегръдки! 🙂

  • Vania Georgieva 08/12/2012 at 19:12 - Reply

   Мила Ева, най-сърдечно благодаря за топлите думи!
   Хиляди поздрави и прегръдки!

 2. Lulu 08/12/2012 at 18:08 - Reply

  Ваня, жестоки са!

  • Vania Georgieva 08/12/2012 at 19:13 - Reply

   Благодаря, Лу! Поласкана съм!
   Пожелавам топла и уютна вечер!
   🙂

 3. Galya 08/12/2012 at 19:02 - Reply

  Много красиво и топло 🙂
  Натуралната украса сякаш те приканва да я докоснеш, докато онази лъскавата и пластмасова те кара да стоиш настрана от нея.
  Поздрави 🙂

  • Vania Georgieva 08/12/2012 at 19:16 - Reply

   Благодаря и на теб, Галя! Онзи ден в един магазин, продавачката хипер много се изненада, че не искам да си купя шарени, порцеланови топки с брокат! Исках си нещо истинско и по-натурално, а тя ми се сопна, че не съм разбирала 🙂 Ми не разбирам, ама някак искам да ми е истинско!
   Хубава вечер и на теб! 🙂

 4. irmina 08/12/2012 at 23:15 - Reply

  ¡¡Precioso!!
  Un beso.

  • Vania Georgieva 09/12/2012 at 00:30 - Reply

   ¡Muchas gracias!
   Un abrazo fuerte
   🙂

 5. Candy 09/12/2012 at 12:17 - Reply

  Видях ги във Фб, голяма красота, много нежни, Коледни, истински! Магия!

  • Vania Georgieva 09/12/2012 at 12:54 - Reply

   Радвам се, че ти харесват и благодаря за милите думи! 🙂

Leave A Comment

thirteen + one =