Свещник с аромат на канела

Едва ли има по-коледен аромат от този на канела, поне за мен. Просто го обожавам, а ако случайно ми наминете на гости и го усетите, то със сигурност нещо сладко се пече във фурната или пък ползвам ръчно направения ми свещник с аромат на канела.
Тази година реших да вкарам в празничната декорация канелени пръчици и о, чудеса – макар да нямат директен допир до свещичките, пак се разнася вълшебен мирис.
Свещник с аромат на канелаРазбира се, идеята съвсем не е моя, а мернах сннимки някъде из Pinterest. Помислих си, че ще е лесна работа и бегом към Слънчоглед. Набавих си стъклени бурканчета, канела и свещи и започна голямото подреждане на пръчиците. Това ми отне доста време – подреждане, бутане, събаряне, пак подреждане. Ако няма да лепите с топъл силикон (което май е по-добър вариант),  намеретe си помощни ръчички. Привържете с канап или друга подходяща панделка по избор и се наслаждавайте на творението в студените, зимни вечери.

Свещник с аромат на канела

 

 

Facebook Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

4 мнения по „Свещник с аромат на канела

  1. Прекрасен свещник се е получил! Аз си бях набелязала идеята за миналата коледа, но не ми стигна търпението да се справя с подреждането на канелата и я зарязах 🙂 Може пак да пробвам, този път с “помощни ръчички” 🙂 Идеята за силикона също е добра 🙂
    Поздрави!

    • Благодаря ти, Кате. Задължинелно с помощник, та да не се късат нервичките 😉
      Поздрави и усмихнат ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *