Бадемова торта с ром ♥ Almond rum cake

Майките нямат възраст – те винаги са млади и намират сили да се справят с всичко. Майките нямат умора – те винаги са готови да помагат, независимо от това, че ние отдавна сме пораснали и би трябвало вече да се справяме сами. Майките никога не се сърдят – те винаги намират сили да простят, да отвърнат с мила дума на тинейджърската, а и не само глупост. Майките са там до нас – винаги – дори когато не ги забелязваме в забързания ден, дори когато и самите ние сме се превърнали в майки и бащи, дори когато сме тъжни или весели, във всеки един момент – майките са там, до нас, в готовност да ни подадат ръка. 
Днес, моята майка има рожден ден, става на ? години. Искам да й пожелая да бъде много здрава, все така спокойна и много, много щастлива. Обичам те, мила мамо, дори и да не ти го казвам често! 
Скоро – рецептата и повече снимки!

Facebook Comments
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email

9 мнения по „Бадемова торта с ром ♥ Almond rum cake

 1. Ваня, честит рожден ден на майчето ти!!! Да ти е живо и здраво и все такива прекрасни торти да му приготвяш!! Много нежна,елегантна и красива е тортата 🙂 с нетърпение ще чакам продължението!!

 2. Честит рожден на майка ти и от мен – нека още дълги години е до вас, спокойна, готова да помогне и утеши.
  Направила си й прекрасна трота – семпла и същевременно толкова нежна, като майчина милувка!

 3. Ваня, честит празник на майка ти! Да е жива и здрава и да се радвате взаимно още много дълги години! Много стилна торта си й направила, прекрасни пастелни цветове!
  Поздрави и хубави празнични дни!

 4. Да ти е жива и здрава мама и да има все такива хубави поводи за торти! Много красива и деликатна торта! Личи си, че е правена с много любов!

  Поздрави, Милена 🙂

 5. Честит празник и на двете, Ваня! Здраве, дълголетие и още много поводи за празник и усмивки ви желая! 🙂
  Тортата е прекрасна, ще чакам с нетърпение рецептата! 🙂

 6. Момичета, благодаря от мое и от името на мама, за топлите и мили пожелания. Пожелавам на всички слънчев и спокоен ден!

 7. Наистина, такива са майките 🙂
  Да ти е жива и здрава майчето, Ваня!
  И за майките- най-прекрасната торта!
  Поздравления!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *